/ diensten

Bouwbegeleiding

bouwen of verbouwen zonder zorgen

Bouwbegeleiding voor het bouwen of verbouwen geeft je de zekerheid dat alles volgens plan en budget verloopt. Een bouwbegeleider zal het hele bouwproject voor jou begeleiden. De bouwbegeleider is er om jouw belangen te dienen en handelt in opdracht van jou.

Degene heeft vaak veel ervaring met bouwprojecten, heeft de benodigde kennis en expertise en weet hoe, wat en wanneer er gecommuniceerd moet worden met de betrokken partijen.

Doe de woningscan!

Waarom bouwbegeleiding?

Het bouwen of verbouwen van een woning brengt veel aandachtspunten met zich mee. Tijdsplanning, het bewaken van het budget en voortgang, aansturen van de aannemers, werkzaamheden controleren, de juiste keuzes maken tijdens het project, etc. Hier gaat veel tijd in zitten. En dan moet het ook nog eens goed gebeuren.

Veel mensen beginnen met een project naast hun eigen werkzaamheden, terwijl ze hier eigenlijk niet voldoende tijd en kennis hebben. Op dat moment ben je wel heel erg afhankelijk van de partij die je hebt ingehuurd voor jouw project.
En wat doe je als je tijdens het project niet meer op één lijn ligt met die partij?

Een bouwbegeleider neemt deze zorgen van jou over.
Voor, tijdens en na het bouwproject. Die vertegenwoordigt jou op de werkvloer zodat jij de voortgang, wensen en keuzes alleen met hem of haar hoeft te bespreken. 

Wat zijn de voordelen van bouwbegeleiding?

  • Minder zorgen
  • Op tijd opleveren van het bouwproject
  • Bewaking van jouw budget
  • Zeker weten dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd
  • Eén aanspreekpunt
  • Onafhankelijk advies
  • Veiligheid tijdens het bouwen

Wat zijn de kosten van bouwbegeleiding?

De kosten van de bouwbegeleiding hangt af van het project. Zowel in de kwaliteit van dienstverlening zie je wel grote verschillen. Daarom werken wij alleen samen met partijen die garant staan voor de kwaliteit van hun dienstverlening en eerlijke tarieven hanteren.

Vraag een gratis intake gesprek aan.

Neem contact op ››

 

Gecertificeerd verduurzamen.svg

Verdienen met verduurzamen

Check jouw mogelijkheden ››
Scroll naar boven