« Terug

5 redenen om te kiezen voor een hybride warmtepomp

hybridepomp post.PNG18 okt

Door stijgende gasprijzen onderzoeken steeds meer mensen naar oplossingen om hier minder afhankelijk van te zijn.
De oplossing is er. De hybride warmtepomp,
En die oplossing is ook nog eens haalbaar en betaalbaar.
Onbekendheid over deze oplossing zorgt soms voor twijfel om eraan te beginnen.
Erg zonde, want er zijn genoeg redenen te noemen waarom dit ook voor jou de ideale oplossing is.
Dit zijn de 5 redenen om hiervoor te kiezen:

 

 1. Besparen op je gasverbruik – Met een hybride warmtepomp kun je al snel tot zo’n 70% besparen op je gasverbruik. En daarmee bespaar je direct op je energierekening.
 2. Zeker van warmte – Een hybride warmtepomp werkt samen met je cv-ketel. Het is een toevoeging op je bestaande verwarmingssysteem.
  De cv-ketel zorgt voor warm water, de warmtepomp voor warmte in je huis.
  Wanneer de warmtepomp minder rendement oplevert, springt jouw cv-ketel bij. Daardoor altijd het maximale rendement en altijd verzekerd van warm water en een comfortabel huis.
 3. Snelle installatie – Deze oplossing is in elke woning en met iedere cv-ketel te combineren. De installatie duurt slechts 1 dag, zonder ingrijpende verbouwing.
 4. Subsidie – De overheid ziet het belang van deze oplossing en betaalt daarom mee. De hoogte van de (ISDE) subsidie hangt af van het type.
  Dit is al snel zo’n €1.600,-.
 5. Klaar voor de toekomst – Dit is een hybride oplossing en werkt op stroom. Je vermindert je gasverbruik. Alleen ga je hiermee niet helemaal gasloos wonen. Moet je binnen 10 jaar alsnog gasloos gaan wonen?
  Geen probleem! Voor onze hybride warmtepompen geldt een GasLos Garantie. De hybride warmtepomp kun je op dat moment inruilen en gebruik maken van een nieuw duurzaam systeem. Bovendien krijg je dan  korting op het nieuwe systeem die wel kan oplopen tot €2.000,-.

Met de hybride warmtepomp kies je voor het beste van twee werelden én voor het laagste energietarief.

Meer weten? ››

« Terug

Scroll naar boven