/ meer informatie

Verdienen met verduurzamen

Verduurzamen was nog nooit zo interessant. Hypotheekrentes, leenmogelijkheden, subsidieregelingen, aanbod: alle stoplichten staan op groen! Wanneer maak jij hier gebruik van? Wanneer ga jij verdienen met verduurzamen?

Verdienen met verduurzamen met Greenfactor

Gratis e-book 'Verdienen met verduurzamen'


‘Ja, uh, als het zo makkelijk was, gisteren al’, horen we je al antwoorden. Want ja, verduurzamen is zo makkelijk nog niet. Correctie: verduurzamen WAS zo makkelijk nog niet. Met Greenfactor wordt het namelijk appeltje eitje. Greenfactor neemt alle ‘gedoe’ van verduurzamen van je over. Dat betekent dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. 

  • Geen zoektocht meer naar de kosten en opbrengsten 
  • Geen gedoe meer met het aanvragen van subsidies en terugvorderen van btw 
  • Geen keuzestress meer over welke leveranciers en installateurs je kunt vertrouwen 
  • Geen maandenlange sores meer met overlast van werkzaamheden 
  • Geen spijt achteraf van slecht functionerend materiaal

Verdienen met verduurzamen. Hoe dan? 

Verdienen met verduurzamen is eigenlijk heel eenvoudig. Je investeert in de verduurzaming van jouw woning. Bijvoorbeeld door vloer-, gevel- en/of dakisolatie te laten aanbrengen en zonnepanelen op je dak te laten leggen. Dat kost natuurlijk wat, maar de kosten van deze investering(en) zijn lager dan de opbrengsten door energiebesparing. Per saldo houd je maandelijks dus meer geld over dan dat je nu doet. Dat is verdienen met verduurzamen. 

Verduurzamen ingewikkeld? Met Greenfactor is verduurzamen appeltje-eitje!

Verdienen met verduurzamen in één stap

Zoals gezegd, met Greenfactor wordt verdienen met verduurzamen heel makkelijk. Jij hoeft er maar één stap voor te zetten: die naar ons. Greenfactor doet de rest. Wij zorgen in 8 stappen dat jij gaat verdienen met verduurzamen.

1. Woningscan

Allereerst vullen we samen met jou de Woningscan in. Hieruit blijkt hoe jij kunt verduurzamen. Wat het je kost én wat het je oplevert.

2. Bouwkundig adviseur

Vervolgens komt een onafhankelijk bouwkundig adviseur bij je langs. Die kijkt naar de bouwkundige staat van je woning en welke mogelijkheden tot verduurzaming er op basis daarvan zijn. Omdat de bouwkundig adviseur onafhankelijk is, weet je zeker dat je goed advies krijgt en geen verkooppraatje.


3. Financiering

Wil jij beginnen met verduurzamen? Dan zetten we alles voor je in gang. Het begint bij de financiën. Wil je lenen, dan kun via Greenfactor bij één van onze aangesloten kantoren terecht. De adviseur regelt de best passende hypotheek voor jouw situatie en wensen. Heb je een eigen financieel adviseur? Dan ben je natuurlijk vrij om daar je financiering bij te regelen. We geven je wel alvast mee: geld lenen voor verduurzaming is heel eenvoudig. Je mag namelijk 9.000 euro lenen zónder inkomenstoets of taxatie. 

Verduurzamen met Greenfactor

Gratis e-book 'Verdienen met verduurzamen'


4. Planning

Greenfactor regelt dat alle verduurzamingswerkzaamheden, zoals isolatie en plaatsing van zonnepanelen en een warmtepomp, tegelijk ingepland worden. In overleg met jou kiezen we een goed moment om alles te laten plaatsvinden. Zo zit je niet maandenlang in de rotzooi, maar krijg je maximaal enkele dagen werklui over de vloer.

5. Werkzaamheden

Greenfactor werkt samen met A-merk leveranciers zoals  die hun eigen ervaren en gecertificeerde vakmensen inzetten om de verduurzamingswerkzaamheden bij jou uit te voeren. Zo ben je niet alleen zeker van A-merk materialen, maar ook van goede montage, installatie en garantie. Op de AEG-zonnepanelen krijg je bijvoorbeeld levenslange garantie! Tijdens de werkzaamheden houdt de onafhankelijk bouwkundig adviseur van stap 2 als projectleider in de gaten of alles goed gebeurt. Ook hier hoef jij je dus geen zorgen over te maken.


6. Oplevering 

Samen met de bouwkundig adviseur loop je na de werkzaamheden alles nog eens rustig na. Is alles naar wens? Top! Dan zorgt Greenfactor voor de laatste puntjes op de i. Zo vragen we voor jou, als je dat op prijs stelt, een nieuw energielabel aan en laten we zien welke garanties je op alle werkzaamheden en producten hebt. Ook vragen we voor jou alle subsidies aan waar je recht op hebt en zorgen we voor de terugvordering van de btw op jouw zonnepanelen.

 

7. Betalen

Dankzij Greenfactors nauwe samenwerking en goede afspraken met Remeha, Tonzon en AEG, betaal je bij deze leveranciers pas wanneer alles voor jou geregeld is en je helemaal tevreden bent met het resultaat voor de zonnepanelen, hybride warmtepomp of vloerisolatie. Is er nog iets wat opgelost moet worden, dan doen we dat eerst. Jij betaalt pas wanneer je 100% tevreden bent.

Dankzij goede afspraken met A-merken betaal jij pas wanneer je 100% tevreden bent!

8. Verdienen!

Laat nu het verdienen met verduurzamen maar beginnen! Hoeveel je verdient, hangt af van de investering die je in verduurzaming hebt gedaan. Heb je bijvoorbeeld 10.000 euro geïnvesteerd, dan weet Greenfactor uit ervaring dat je er ongeveer 50 euro per maand op gaat verdienen. En, ook niet onbelangrijk, je woning is comfortabeler en ook nog eens een stuk meer waard geworden. Ook dat is een flinke verdienste!

Wil je ook starten met verdienen met verduurzamen? Neem eens contact met ons op. Tijdens een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek vullen we samen de woningscan in en laten we je graag jouw mogelijkheden zien.

Meer weten?

Praktische tips over hoe je je huis kan verduurzamen en zelfs kan verdienen met verduurzamen? Dat lees je in ons e-book! Alvast een tipje van de sluier: In veel gevallen hoef je niet eens je eigen geld te gebruiken om je woning te verduurzamen. Download hier het gratis e-book om te zien hoe jouw verduurzaming gefinancierd kan worden!

Scroll naar boven